Vi är Bikepath 
Vi är cykelservice nära dig!

PBnäradig.png

Bikepath har som målsättning att kunna erbjuda dig perfekt cykelservice i din direkta närhet. Vi är nykomlingen med erfarenhet, vi är cykelservice nära dig!

 

Vi erbjuder mobil cykelservice, administrering, skötsel och rensning av cykelgarage, agerar servicepartner åt e-handlare och leverantörer samt driver en ServiceStore i Stockholm city. 

Läs här under vad som gör oss till en vanlig men ovanlig cykelverksamhet!

bpservicestorebig.png
24.png
bpexpressbig.png

KOMMER SNART

KOMMER SNART

KRITERIUM 1

Närhet framför ALLT

6D5222F6-2632-49E5-9E3B-310EB9898D75_1_201_a.jpg

Vi erbjuder dig som cykelpendlare den bästa (cykel)servicen i Stockholm.

 

Vi utgår från att du inte vill lägga tid på att(göra det själv, eller) ta dig till närmaste cykelbutik för att serva din cykel.

 

Vi anser att nyckeln till en perfekt service är tillgänglighet. Det ska vara enkel för dig, så vår målsättning är att finnas där det är som smidigast för dig, helst på din arbetsplats, under din arbetstid.

SpecialistVÅRD

KRITERIUM 2

Som nummer två på listan för den bästa servicen kommer expertkunskap, vad behövs egentligen för att bli expert på något?

Tid

Vårt grundarteam har samlat på sig strax över 25 års erfarenhet av cykelservice, vi kan alltså hjälpa dig med allt som(ska) rulla på två hjul och bemärks cykel!

Repetition

Service är allt vi gör, vi säljer inte cyklar, vi driver ingen e-handel, vi har specialiserat oss på service, och vi vill påstå att vi är bland dem bästa på vad vi gör!

KRITERIUM 3

E98D23CD-98BC-49F6-B7EC-200B7FD44824.heic

(Part)ners

Agera

Vi ser oss själva som en länk, en del av en kedja som smidigt, tyst och snabbt ska snurra runt och runt.   

Vi lägger vårt fokus på service, våra butiker ska vars små, men finnas överallt, så vi har bara det på hyllan som du behöver här och nu,  din cykel ska inte stå stilla. Allt annat beställs av oss till dig, eller av dig till oss!

 

I en digital värld så finns allt tillgängligt från några timmar till ett par dagar, mängden prylar och varumärken expanderar ständigt. Vi lägger vårt fokus på service, vi låter våra partners hantera produkterna!

 

Vi  samarbetar  med E-handlare, leverantörer och fastighetsägare för att på snabbaste möjliga sett, ge dig tillgång till världens alla cykelprylar, monterade av experter, så nära dig som möjligt! 

KRITERIUM 4

Skärmavbild 2022-07-21 kl. 15.08.32.png

Att cykla är miljövänligt, det vet alla. Du uppmuntras(med all rätt) att byta ut andra transportmedel mot cykel eller el-cykeln.

Men att tillverka nytt kostar på miljön, det gäller såklart både cyklar och slitagedelar. BikePath har tagit ett aktivt val i att inte sälja cyklar, och vi väljer med varsamhet de reserv- och slitagedelar vi tar in så de håller en tillräckligt hög kvalitet.

 

Hållbarheten på både cyklar och reservdelar är väldigt varierande. Så har du möjlighet, välj kvalitet, det sparar både miljö och din plånbok.