top of page

Acerca de

2.jpg

Express kö - alltid prioriterad service

Som medlem kommer vi att prioritera din service, det innebär att en express-service alltid kommer bli klar samma dag, och en reperation alltid kommer bli klar inom 48h*. Tiden det tar att utföra servicen beror på vilken typ av service det gäller, vi beskriver de olika typerna här under! 

Express Service

Vår tjänst Express Service är till för dig när du råkat ut för en punktering, kedjebrott eller vajerbrott, en oförutsägbar olycka med andra ord. Detta händer dessvärre oss cyklister lite då och då, men för dig som pendlar blir det extra viktigt att få problemet löst snabbt. För dig som är medlem i PathClub är därför vår prio att lösa detta direkt med dig när du kommer in, du kan då välj att lämna cykeln för att hämta den efter arbetsdagens slut eller så väljer du att stanna för en kopp kaffe medans vi fixar problemet. En Express service tar oftast maximalt 10-15 min. 

Reparation

I likhet med en Express Service så behövs en reperation oftast akut, men har du inte ramlat eller blivit påkörd så uppstår problemet oftast inte(enbart) av en olyckshändelse utan beror på bristande underhåll. En reperationsservice startar alltid med en felsökning för att lokalisera problemet, efter felsökningen kommer du som kund få ett prisförslag och en tid på när din cykel är redo för att hämtas ut.

*Ibland kan specifika reservdelar behöva beställas, i dessa fall kan vi inte garantera att cykeln är klar inom 48h från inlämning, men när delarna har levererats hamnar din cykel först i kön, delarna monteras och cykeln provcyklas och du får därefter ett sms om att cykeln är redo att hämtas ut

Underhåll

Din årliga service, behovet av underhåll beror såklart på hur mycket och hur du cyklar, håller du cykeln ren så brukar det räcka med en gång/ år, slarvar du med tvättandet så behöver du service oftare.  Underhåll är service som kan och bör planeras, tex byte och service av drivlina, bromsar och hjul samt en generell kontroll och justering av cykelns samtliga delar. 

När vi pratar underhåll för dig som medlem i PathClub så pratar vi lågsäsongspriser, läs mer om dessa här!  och varför du ska passa på när kön och priserna är lägre!

bottom of page