top of page

BikePath Sundbyberg

Din cykelverkstad mitt i Sundbyberg

IMG_2971.jpg

Boka servicetid

P1032811_e - stor.jpeg

Boka din servicetid för att få cykeln klar samma dag, drop-in service finns även tillgängligt om du har akuta problem så som punktering eller om kedja/vajer gått sönder. 

BikePath
Sundbyberg

sundbyberg@bikepath.se

073-503 57 41

Öppettider

Måndag - Fredag

07.30-17.30

Felix profilbild.jpg

Vår butikschef Felix har lång erfarenhet och kan ge dig experthjälp i allt från racer och mtb till din standard eller el-cykel.

Sundbybergs Torg 1

BikePath Sundbyberg hittar du inne på torget i Signalfabriken, butiken är en av våra ServiceStore´s och erbjuder ett komplett utbud av servicetjänster samt både cykelservice på drop-in och bokning. 

  • Laga punktering på Drop-in

  • Tvätta cykel

  • Dämparservice

  • Samt all typ av reperation

Äkta drop-in.jpeg

Äkta drop-in är en obokad och ej föranmäld servicetid där du får hjälp direkt.

Du kommer helt enkelt in i butiken oanmäld och får hjälp medans du dricker en kaffe eller juice. 

inspection-affiliate-partners.webp

Vi är auktoriserad partner åt Canyon och är experter på allt som berör din Canyon cykel.  Vi hjälper dig med efterjustering, service och reperation, garanti samt reklamationsåtgärder. Behöver du hjälp med monteringen, tveka inte att kontakta oss.

dämp-stämp BK trans L - stor.jpeg

BikePath ServiceStore´s samarbetar med dämparbrev.se för att kunna erbjuda dig bästa möjliga servicekunskap i kombination med korta ledtider. Underhållsservice sker av BikePath medans större serviceåtgärder och reperationer utförs i samarbete med dämparbrev.se.

 

Du behöver inte göra mer än att lämna in din cykel i en BikePath verkstad, vi hantera hela ditt serviceärende åt dig så det ända du märker är att det går snabbare än vad du troligtvis är van vid!

Tvättpaket BikePath.jpeg
IMG_1610.jpg
4cc67b8d-326a-489e-b700-e3d2cbbcb8b8.__CR0,0,970,300_PT0_SX970_V1___.jpg
bottom of page