top of page
P1044772_e - stor.jpeg

Dämparservice

P1044859_e - stor.jpeg

Varför dämparservice?

Stötdämpare i alla prisklasser och kvalitéer behöver service regelbundet, stötdämparen är en vital del av din cykel oavsett om den sitter på din standardcykel eller mtb. Så som resten av din cykel behöver dem få service regelbundet, som nedan beskrivit beror underhållet på hur mycket du cyklar men räkna med minst 1 gång/ år!

De flesta dämpare har ett intervall för underhållsservice på 50 arbetstimmar, samt en fullservice var 200:e timme. Alltså tre mindre underhållsservice:ar i följd med en större fullservice var fjärde gång (liten-liten-liten-stor, osv). Detta gäller majoriteten av alla stötdämpare, oavsett varumärke och prisnivå.

Vi kan hjälpa dig med de flesta varumärken

BikePath utför underhållsservice på Fox och RockShox direkt i våra butiker, vid större service:ar och reperationer samarbetar vi med Dämparbrev.se. Med många års erfarenhet, stort lager och marknadens snabbaste leveranser kan vi tillsammans erbjuda dig service på de flesta modeller från följande varumärken: Lefty, Manitou, RST, DT Swiss, Marzocchi, SR Suntour, DVO och X-Fusion. 

Fler varumärken och modeller läggs till kontinuerligt, har du frågor om din dämpare är det bara att höra av sig till oss!

För dämpare som vi kommer skickar iväg till Dämparbrev.se hjälper vi dig med bedömning av servicebehov, avmontering och försändelse, retur och påmontering samt inställning av din(a) nyservade dämpare!

bottom of page