top of page

BikePath STHLM City

Din cykelverkstad mitt i Stockholm

5E5949F6-0230-44B2-8A27-AD778CB7A914.heic

BikePath
STHLM City

sthlmcity@bikepath.se

073-5037562

Öppettider

Måndag - Fredag

07.30-17.30

Lunchstängt 10.30-11.30

4.png

Vår butik och serviceschef Vlad har en gedigen bakgrund som servicetekniker i både Grekland och i Sverige.  

Mäster Samuelsgatan 58

BikePath STHLM city hittar du mitt i Stockholm city. Butiken är en av våra ServiceStore´s och erbjuder ett komplett utbud av servicetjänster samt både cykelservice på drop-in och bokning. 

  • Laga punktering på Drop-in

  • Tvätta cykel

  • Uppdatering/ felsökning av Bosch & Shimano elsystem

  • Samt all typ av reperation

Bikester_Partner_Small_black_edited_edited.jpg

Vi är servicepartner åt Bikester vilket innebär att du kan få hjälp med all service som gäller din cykel från Bikester. Vi hjälper dig med montering, efterjustering, service, samt ev garanti och reklamationsåtgärder. 

 

Beställ din cykel på Bikester.se med utlämningsställen BikePath STHLM City.

inspection-affiliate-partners.webp

Vi är auktoriserad partner åt Canyon och är experter på allt som berör din Canyon cykel.  Vi hjälper dig med efterjustering, service och reperation, garanti samt reklamationsåtgärder. Behöver du hjälp med monteringen, tveka inte att kontakta oss.

BikePath ServiceStore´s samarbetar med Cykeldämpare.se för att kunna erbjuda dig bästa möjliga servicekunskap i kombination med korta ledtider. Underhållsservice sker av BikePath medans större serviceåtgärder och reperationer utförs i samarbete med Cykeldämpare.se.

 

Du behöver inte göra mer än att lämna in din cykel i en BikePath verkstad, vi hantera hela ditt serviceärende åt dig så det ända du märker är att det går snabbare än vad du troligtvis är van vid!

Tvättpaket BikePath.jpeg
IMG_1610.jpg

Boka tid för service

Boka din servicetid för att få cykeln klar samma dag, drop-in service finns även tillgängligt om du har akuta problem så som punktering eller om kedja/vajer gått sönder. 

bottom of page