top of page

Vasakronan Cykelservice

Om du cyklar till ditt arbete i Stockholm city, och inte vill ställa din cykel ute så har du möjlighet att förvara din cykel i en av Vasakronans cykelhubbar, här har du förutom cykelparkering även tillgång till eget skåp, omklädningrum med dusch samt torkmöjligheter utöver det vanliga!


Konceptet finns i ett flertal av Vasakronan fastigheter och går under det gemensamma namnet Cykelservice. Du abonnerar på tjänsten, vi har ingen bindningstid och uppsägningstiden är enbart en kalendermånad!


BikePath har fått förtroendet att administrera ett flertal av dessa garage i Stockholm, vi kommer presentera vart och ett av dessa i kommande nyhetsinlägg.
 

Detta får du tillgång till!


Garage

I varje anläggning finns självklart ett väl tilltaget cykelgarage, du har ett antal olika varianter av cykelställ att välja mellan och använder du el-cykel så finns även ett par platser specifikt för dig så du kan ladda under arbetsdagen.


En stor del av garagen är kameraövervakade, och är inte själva garaget det så är oftast angränsade områden övervakade.


Vasakronan lägger mycket resurser på att hålla det tryggt, rent och snyggt, städning sker av ytorna sker ett flertalet gånger i veckan!


Cykeltvätt


I flera garage finns det även tillgång till spolplatta.


För dig som cykelpendlar kan vi inte tillräckligt understryka hur viktigt!! det är att du regelbundet tvättar och sköljer av din cykel! 


Omklädningsrum


Omklädningsrum med eget skåp, dusch såklart samt möjlighet att stryka din skjorta eller blus. Skåpet är ditt och behöver inte tömmas så fyll det med veckans samtliga scenombyten!

Torkrum

Många av våra kunder använder pendlingen som träning, om du känner dig träffad så är vår gissning att dina kläder är mer eller mindre fuktiga vid resans slut.


För att du ska slippa trycka in dina fuktiga cykelkläder tillsammans med dina övriga kläder så finns det torkrum i samtliga anläggningar.


Här hänger du in dina kläder i ett ledigt skåp över dagen och startar avfuktaren.

När dagen är slut kan du hämta dina härligt varma och torra kläder inför kvällens cykeltur hem, underskatta inte denna möjlighet, vi kan "varmt" rekommendera den!


Bli medlem

BikePath.se finner du information om samtliga garage under vår administration, här hittar du även avtalen som du enkelt tecknar online.

Comments


bottom of page