top of page

Vi är Bikepath 
Vi är cykelservice nära dig!

PBnäradig.png

Bikepath har som målsättning att kunna erbjuda dig perfekt cykelservice i din direkta närhet. Vi är cykelservice nära dig!

 

Vi erbjuder service genom våra ServiceStore´s och vår mobila cykelservice. Men vi hanterar även administrering, skötsel och rensning av cykelgarage samt agerar servicepartner åt e-handlare och leverantörer.

Läs här under vad som gör oss till en vanlig men ovanlig cykelverksamhet!

bpservicestorebig.png
24.png
bpexpressbig.png

Tillgänglighet

6D5222F6-2632-49E5-9E3B-310EB9898D75_1_201_a.jpg

Vi erbjuder dig som cykelpendlare den bästa servicen i Stockholm.

 

Vi utgår från att du inte vill lägga tid på att(göra det själv, eller) ta dig till till en cykelbutik för att serva din cykel.

 

Vi anser att nyckeln till en perfekt service är tillgänglighet. Det ska vara enkel för dig, så vår målsättning är att finnas där det är som smidigast för dig, så har vi ännu inte öppnat en ServiceStor i din direkta närhet så är vårt mål att träffa dig på din arbetsplats, under din arbetstid.

SpecialistVÅRD

Som nummer två på listan för den bästa servicen kommer expertkunskap, vad behövs egentligen för att bli expert på något?

Tid

Vårt grundarteam har samlat på sig strax över 25 års erfarenhet av cykelservice, vi kan alltså hjälpa dig med allt som(ska) rulla på två hjul och bemärks cykel!

Repetition

Service är allt vi gör, vi säljer inte cyklar, vi driver ingen e-handel, vi har specialiserat oss på service, och vi vill påstå att vi är bland dem bästa på vad vi gör!

E98D23CD-98BC-49F6-B7EC-200B7FD44824.heic

(Part)ners

Vi är din partner i vardagen, oavsett om du är kund eller leverantör så ser oss själva som en länk, en del av den kedjan som är din vardag. Vi erbjuder tillgänglig service och finns här för att allt smidigt och snabbt ska kunna rulla på utan uppehåll.

 

Vi har nära samarbeten med branschledande aktörer och är partner med E-handlare, leverantörer och fastighetsägare för att på snabbaste möjliga sett, ge dig tillgång till världens alla cykelprylar, monterade av experter, så nära dig som möjligt! 

Agera

Skärmavbild 2022-07-21 kl. 15.08.32.png

Att cykla är miljövänligt, det vet alla. Du uppmuntras(med all rätt) att byta ut andra transportmedel mot cykel eller el-cykeln.

Men att tillverka nytt kostar på miljön, det gäller såklart både cyklar och slitagedelar. BikePath har tagit ett aktivt val i att inte sälja cyklar, och vi väljer med varsamhet de reserv- och slitagedelar vi tar in så de håller en tillräckligt hög kvalitet.

 

Hållbarheten på både cyklar och reservdelar är väldigt varierande. Så har du möjlighet, välj kvalitet, det sparar både miljö och din plånbok.

bottom of page